torsdag 3 maj 2012

Konfirmationskort i grönt

Hej igen !! 
Nu var det ett tag sen igen jag hade lite tid att blogga. Men nu har det varit av helt andra orsaker. De sista 14 dagarna har vi suttit och haft fölbevakning och turats om att dela på natten så det har varit konstant sömnbrist för oss båda .Nu efter att ha fått sova i sängen två nätter så är vi nästan i form igen.  Det har hunnit bli fem fina små fölungar under den här sista månaden och vi vänta ytterligare två stycken. Ett sätt för mig att hålla mig vaken om nätterna har varit att sitta och pyssla lite i vardagsrummet framför tv (har haft övervakningskamera i stallet) och flyttat runt på alla pysselsakerna.
Jag hade fått en beställning på ett Konfirmationskort och det skulle vara i grönt och guld och det skulle finnas fjärilar på det. Här kommer lite bilder på det tror nog att mottagaren blev nöjd med det.
Jag  har använt mitt canvaspapper igen och färglagt det med mister i gröna nyanser och guld lekt med  3D färg och tegelstenar torkat med embossingfönen ,stämplade sen olika texter på pappre. Detta är den roligaste biten.


Så här blev insidorna med plats att skriva, även en stämpel från pysseltagen. Band och rosetteter i kanten och en liten sidenros mistad i grönt. Lite Crackel accent på siffrorna

En enkel baksida med min stämpel och ett par fjärilar på ett band


Närbild på blommorna

När jag skulle skära ut canvaspappret till kortet så hittade jag ett narturligt kors mellan tegelstenarna som jag förstärkte med guldfärg  och ett par blingstenar. Namnet färgade jag med  distress ink i grönt och gult satte på crackel accent och avslutade med lite guld i kanterna.
Jag tänkte avsluta detta inlägget med att visa ett par bilder på våra nyfödda.
Önskar alla en trevlig helg och och tack till alla goa människor där ute som lämnar komentarer hos mig det är det som gör det värt att blogga
Kramar Mona





 

8 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Hej Mona!
Idag vill jag först skriva ett STORT GRATTIS på din namnsdag!!!

Vilka underbara föl, så söta så =)
Oj, vad jobbigt det låter att vara vaken på det viset, men det är det ju värt när det sedan kommer sådana sötingar!

Vilket snyggt konfirmationskort du fått till!! Älskar tegelstensväggen och det där korset du hittade mitt i är ju bara för bra! Det är vid sådana tillfällen man blir imponerad av sig själv, eller hur,hihi!
Hela kortet är underbart tycker jag, färgerna så härliga tillsammans och hur du mistat och mixat ihop allt!

Vill att du ska veta att jag blir så glad över dina kommentarer inne hos mig =) Jag hoppas du ger dig på att göra en studentmössa, vore kul att se din variant här!

Stor Kram från mig!

bili sa...

Ett underbart snyggt kort :o så fint mixat med fina detaljer. Å dom söta fölen .... ja då får man lön för mödan.Nu är nog våren här. kram bibbi

Pia sa...

super flot i lækre farver
knus Pia

Lisan sa...

Jätte fint kort med canvas. Super snyggt. men oj så söta små föl. Förstår att ni är trötta av att vaka. Men när man sedan får se de söta fölen så är det värt varje natt, eller hur. Ha det så bra, kramis Lisan

Karin sa...

Hej Mona och tack för dina gulliga ord hos mig! Själv har jag varit dålig på att både blogga och kika runt hos mina favoritpysslare. Ser att du har gjort många fina kort sen jag var här sist!
Fölen är jättesöta, vad mysigt att ha såna på gården, förstår att det är mycket jobb också.
Ha en trevlig helg!
Kram Karin

linda sa...

Hej! Vilket superhärligt kort du har gjort, verkligen jättefint! Och dina föj sen, vilka små sötingar i stallet där jag är medryttare på en häst har vi fått en liten goding som än så länge är namnlös men ett litet stoföl på 13 dagar!!! Kram Linda

Evas Pyssel sa...

Kära nå´n vilka kort du gör !! Dekorerade på alla sidor. Jag är djupt imponerad.Jag har nog inte tålamod till det, vill ha snabbt färdigt. Men det är ju inte bara kort här inne. Katten är ju hur läcker som helst. Och vilken lycka att få band från Filippinerna. Min dotter och jag köper blommor från Thailand och det går hur bra som helst.Du lockar mig att läsa ännu mer på din blogg så jag lägger dig i min blogglista. Då ses vi igen !!! Trädgården kallar.
Ha en skön dag !! //Eva

Lilla Pyssel Inger sa...

Ett mycket härligt kort du bjuder på så fina färger och dekorationer man blir glad av att titta på det:)

Underbara bilder som du delar med dig av också:)


Blir SUPER GLAD att du gillade mitt Gitarr Grattis kort det var mycket kul att göra fast det gick åt mycket card stock:)

Önskar dig en jättetrevlig tisdag och vecka som kommer:)

Ha det bäst och kramar från Lilla Inger ♥

http://scrappingmedinger.blogg.se