lördag 21 juli 2012

Ett sommarkort till

Hej
 Jag beundrar verkligen er alla som hinner göra så mycket fint trots sommar, semester och sommarlov, själv hinner jag bara sitta korta stunder i taget och när jag plockar fram mina saker blir de liggande på köksbordet i minst två dagar( middag intas då framför TV i vardagsrummet) Åååååå vad jag önskar mig en egen pysselhörna, tror att jag hade hunnit att göra mer när man inte behöver plocka undan efter sig varje gång.
Jag hade ytterligare ett kort som jag inte har visat här i bloggen, men det var länge sedan men det blev ett bra att ha kort och jag har redan gett bort det

Här har jag embossat blommorna på en urklippt cirkel (såg det i någon blogg men minns inte var) och sen målat med distress ink med pensel


Fjärilen har jag klippt ut och bara strödde över embossingpulver lite slarvigt tyckte själv att den blev jättefin


En dies och en stämpel som jag clear embossat fick pryda mitten på cirklen


en enkel insida med en kramstämpeloch baksidan är en utklippt fågel som blev embossad i rött och fick en reinsten till öga prickigt band och min stämpel sen var det klart


Det är så roligt när ni tittar in och skriver en rad och jag blir så glad, försöker själv hinna med att skriva lite här och lite där när jag får tid över till datan men ibland så hinner jag bara titta in till er.
Men vår senaste placering (en liten baby) tar mycket tid och jag njuter så av den här lånetiden
Hoppas att vädret blir lite bättre för alla som är lediga, ja även om man jobbar kan det ju få vara fint
Ha en bra helg
Kram Mona


3 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Hej!

Underbart kort, fjärilen blev jättefin!!
Ett riktigt sommarkort, härligt!

Känner igen det där med middag framför tv:n, vi är hopplösa på det här =) Fast jag kan inte skylla på att köksbordet är belamrat av pyssel, men vi äter där ändå.
Jag har inget eget pysselrum utan en liten liten hörna som jag gjort iordning i vardagsrummet (har man platsbrist får man göra så gott det går). Där har jag bara ett litet skrivbord, vägghylla ovanför + en smal byrå från ikea. Hade jag inte haft det hade det inte blivit mycket pysslande av. I början när jag startade drog jag sakerna fram och tillbaka i köket och det gjorde att jag nästan aldrig pysslade. Jag älskar min lilla hörna. Där har jag alltid något projekt på gång och det kan ligga där flera dagar innan jag kanske går och duttar till endast något litet. Ofta ligger saker "på tork".
Kanske kan du hitta någon liten hörna hemma hos dig där du kan få upp ett litet skrivbord, finns olika storlekar på skivorna på ikea och benen köper man löst, billigt och bra!

Ha en fortsatt härlig sommar!!
Kram Iffa

Anna sa...

Hej och tack! Kul att jag får nya följare =)

Jag har ett eget pysselrum/gästrum, men jag sitter ändå hellre i köket eller framför tvn;) Dessutom är det sällan nån reda där inne haha!

Anna sa...

Hej Mona! Tack för dina uppmuntrande ord :) Ja jag hoppas att jag läker fort, tror dessvärre att det kommer att ta tid innan jag kan färglägga igen :( Men jag är glad bara jag blir helt återställd :)
Ha en härlig söndag
Kramis