onsdag 20 mars 2013

Tavla i present

Hej på er alla!!

Ja nu är det ett tag sen sist jag hade tid att blogga, förkylingarna avlöser varandra och lite maginfluensa däremellan samtidigt har jag två lånebarn att ta hand om så orken för att pyssla och att blogga har inte riktigt funnits här. Det har ibland inte funnits ork för att kika in till er andra och få den så välbehövliga inspirationen, men jag lovar att jag kommer och kikar på allt fint ni gör har dåligt samvete för att jag inte alltid hinner komentera. 
Den här canvas tavlan gjorde jag samtidigt som "mina barn " fick lov att måla sina tavlor det behövs en hel del strukturetat pyssel för dem. 
I vilket fall som helst så hade jag fantastiskt roligt när jag fick kleta och kladda lite. Min son har fyllt år och han önskade sig tavlor han hittat på nätet men mamma tyckte det blev lite för mycket, så den här lilla tavlan på 20*20 tyckte jag blev hur bra som helst 
Här kommer lite bilder på den

Ja så här blev den ... en bit tegelvägg knappar,kugghjul mynt, dies, nyckel gasbinda och fjädrar


Nycklen band jag fast med färgad metalltråd som jag fäste med häftpistolen guldet i teglet var ett gammalt gammalt pulver som jag bara hälde på i 3 D färgen och värmde med fönen. Jag fyllde i konturerer i svart med pensel och piffade upp det hela med massor av stickles i olika färger


Ett par knappar från svärmors samling några utstansade kugghjul en liten mini kakservett under knappen.
ser ni fjäder i vänstra hörnet den limmade jag fast med decopagelim. Det vita är en swirl som jag klistrade fast men det såg inte riktigt klokt ut så det åkte på glossy accent och sen strödde jag vit embossingpulver med guld glitter i och embossade det hela  det bubblade och hade sig  när jag värmde på och det blev hur fräckt som helst syns kanske inte så bra på bilderna.


några gamla femti öringar


Det blev mycket struktur på tavlan



Här syns fjädern som sitter ner på kanten. Den här tavlan blev jag nöjd med och den blev beundrad på kalaset och även sonen var nöjd. vad kan man mer begära.
Jag hoppas nu på att förkylingen går över ( den sista fick mig att tappa rösten)  och att det snart blir vår denna kalla snörika vinter vi har haft i skåne i år har inte varit roligt alls.
Vill önska er en fortsatt bra vecka och en skön helg ( här blir det nog en del påskpyssel i helgen)
Många kramar Mona



10 kommentarer:

Susanne sa...

WOW så grymt läckert....förstår att sonen var nöjd och du med :) Ha en fin dag och krya på dig! Kramizar Susanne

Iffa ...... sa...

Hej!
Vad roligt att höra av dig, jag förstår att han uppskattade den kokboken för vad är bättre än den maten man växt upp med =)

WOW WOW WOW, har sagt det förut men tål att upprepas = vilken konstnär du är!!!
Denna tavlan är megasnygg, fasiken vad läckert med alla detaljer du gjort + att jag gillar att det går ut på sidorna oxå!! Det förstår jag att denna blev beundrad på kalaset =)
usch, har ni oxå sjukstuga hos er....jag har varit halvdålig i sju veckor nu....känns som man aldrig kommer bli frisk igen....och orken = förstår dig precis....den försvinner och det enda jag orkar nästan är att jobba, handla mat och ta hand om barnen........sedan blir det soffläge =)
Jag håller en tumme för er nu att ni får tillfriskna allihopa!
Ha en underbar helg med de små och härligt påskpyssel!!
kram!

Lisan sa...

Så läckert du har gjort. Super fint! Hoppas få se fler snart. Kramis Lisan

Elisabet sa...

En otroligt snygg tavla, som med säkerhet uppskattades mycket mer än en färdigköpt!!
Jag hoppas också på vår så snart som möjligt nu!!
Kram på dig, och hoppas att du får vara frisk.

Cornelia sa...

Bara precis hur läcker som helst!!!

Snö i Vinslöv ikväll? Usch å fy. Vi sitter i vårt hus i Hälsingland och här är det stjärnklart. Har just kommit in efter en sparktur i månskenet tillsammans med hunden... rätt mysigt även om det är ganska kallt (-13 grader).

Ha det så bra, trots väder och sjukdomar!

bili sa...

Mycket snygg tavla, snyggt att du även har använt sidorna. Häftigt med alla detaljer som vävs ihop med varandra. Önskar dej en trevlig helg. kram bibbi

Stephi sa...

cool tavla med massor av jobb bakom ser jag. Kram och njut av helgen.

Åsa/asamia sa...

Läcker tavla!

Ulla sa...

Så duktig du är och ursnygg tavla härliga färger håller med Iffa det är snyggt då du har målat runt hela ramen. Hoppas du tillfrisknar snart.
Kram Ulla

Pernilla ~Pillan~ sa...

Så läcker tavla!! Det va verkligen kreativitet bakom den! Det hade varit en utmaning för mig som är så kass på det där med att kladda och kleta ;-) trist med dessa förkylningar, har en krasslig sambo just nu och jag fasar för att jag får de bacillerna lagom till påsk! Kram