söndag 7 april 2013

Ett bra o ha kort

Hej
Tänkte bara bjuda på ett bra att ha kort satt en kväll och bara surfade runt på lite nya ställen och en av mina bloggvänner Bili är GDT hos Momas (mycket vackra blomsterstämplar ) på deras blogg fick jag syn på ett kort som var stämplat på ett speciellt sätt ( har just nu black out så jag kommer inte ihåg vad det hette ) Men i alla fall så var där en hänvisning till en mycket bra beskrivning på det, mindes då att BellaMio på Pysseltagen även hon har gjort det.
Här har jag använt mig av ett nyinköpt stämpelset från Reprint och stämlat upp nästan alla.

Här är kortet i sin helhet. Jag har skurit ut tre fyrkanter och monterat de ovanpå varandra innan jag började stämpla så att motiven gick över varandra. Sen monterade jag dem på svart CS. Jag är ju inte mycket för att färglägga så jag bara fyllde i vissa konturer med stickels och fyllde knapparna med glossy accent, metallhörn och en liten rosenbukett invirad i spets. Till sist en banderoll med en stämpel ifrån pysseldags
En enkel insida


Och baksidan med min personliga stämpel.
Ja det var det hela, det var himla kul att jobba med stämlarna på det här viset. Jag föll pladask för stämpelsetet men har sen inte vetat vad jag skulle använda det till. Men det här kortet blev jag nöjd med.

Vill önska alla bloggvänner en bra vecka och hoppas att den blir lika solig som den den här har varit.
Bara det att kunna torka tvätten ute igen vilken lycka. Har nu hunnit hämtat oss från maginfluensa och annat elende förkylingen nästan borta och rösten återhämtat sig, så nu känner jag min nästan frisk :) 

Många kramar Mona


10 kommentarer:

bili sa...

Härligt kort. Har sett den här speciella stämplingen men vet inte namnet på den.Snyggt med blomdekorationen. Ha en bra vecka du oxå. kram bibbi

Marita vs snojbi sa...

Kanonfint kort

Kraaaaaam

Iffa ...... sa...

Hej!
Men du vilket snyggt kort, det där sättet att stämpla blev ju jättesnyggt och det gillade jag massor = måste läggas i minnet och prövas framöver =)
Det gav en snygg effekt tycker jag!
Men fy vad elände ni drabbas av, nu håller jag tummen för att ni får hålla er friska!
Kram på dig!

Ulla sa...

Så fräckt kort det är så snyggt och ser ut som 3 D uppbyggt.Har sett denna metod hos någon annan bloggare också och tänkt att jag skulle göra ett sådant men har glömt bort det får väl pröva någon gång. Så skönt att ni blivet friska från både det en och det andra. Nu vill vi ha SOL och VÄRME har faktiskt varit ute i trädgården lite idag plockat bort furet i lådorna och så har jag putsat fönster. Du skall inte till Sundspärlan på scrapmässan på söndag väl.
Kram Ulla

lk46 sa...

Vilket härligt kort du gjort! Den teknik med stämpel måste jag testa nånn gång!
Kram Lene

Pernilla ~Pillan~ sa...

Va häftigt kort! Roligt när man testar nya saker som man snappat upp på bloggar. Kram

Stephi sa...

coolt kort med alla lager.
Tack för ditt besök :-)
Jag ska googla på 3d färgen du tipsade om, låter spännande.
Kram

Evas Pyssel sa...

Där ser man ännu ett fiffigt sätt att stämpla och montera. Möjligheterna är oändliga. Snyggt blev det !!
Kram Eva

Susanne sa...

Det blev så läckert att stämpla som du gjort, ett härligt djup och ett kanonfint kort :) Önskar dig en fin helg! Kramizar Susanne

Karin sa...

Vilken bra idé att stämpla över kanterna, tack för tipset! Jättesnyggt kort.
Skönt att höra att du kryat på dig!
Kram