tisdag 21 maj 2013

Loppisfynd och pysselhörna

Hej på er alla
så här i början på veckan tänkte visa er vad jag har fyndat på loppis
för c.a 150 kr fick jag tag i alla de här spetsarna visst är de underbara


och då ser man inte riktigt mängderna på bilderna.
Det är både handvirkade och maskinvirkade och bomull och syntetspetsar
Ett riktigt fynd tyckte jag
Fortsätter med att visa min pysselhörna den har jag haft sen i agu/sep men inte tagit mig tid att fota den
Det känns så skönt att äntligen ha en egen lite vrå där jag kan samla alla mina saker och att man bara kan lämna den utan att plocka undan.
Jag har sagt att där behövs det inte städas utan det får lov att vara röra där medan jag håller på och sen röjer jag efter varje projekt.Nu är ju inte min pysselhörna riktit komplett utan jag skulle behöva lite mer hyllor. ´Förvaringen skiftar ju hela tiden och man hittar olika saker att ha sina dekos i efterhand som de blir fler. Jag har samlat dem runt väggarna på skrivbordet så att jag ändå har en fri arbetsyta att jobba vid.En gammalbyrålåda som fick nytt liv som hylla

På en gammal skrivbordshurts fick mina papper och stämplar plats

Den här trådhyllan slukar en massa bra och ha saker som man vill ha nära när man scrappar

Önskar er alla en fortsatt skön vecka
Många Kramar Mona


8 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Hej där =)
Det var mig ett superfynd du gjorde! Nu har du spets för en bra tid framöver!!
Vad roligt att få se vart du sitter och skapar, det var en rymlig plats du har tycker jag. Bra att kunna sätta upp på väggen så där, jag har ju mitt i vardagsrummet ytterligare ett år tills Oliver flyttar så vill inte göra hål i väggen, men så bra att se allt i ögonhöjd och bara "grabba" =)
Kram på dig!

bili sa...

Mycke fint för liten peng. Kul att gå på loppis :) Så bra att du fått en egen liten vrå, det behöver man. Ibland måste man bara få gå ifrån och låta det ligga för att sedan gå tillbaka senare. Då kan man inte sitta vid t ex köksbordet.Ha det bra.
kram bibbi

Ulla sa...

Så många fina spetsar att kunna anväda till både kort och lite annat smått och gått. Ja det är bra att ha en pysselhörna där man kan sätta sig då man känner för det och ha allt inom räckhåll.
Kram Ulla

Elisabet sa...

Ett riktigt fynd har du gjort, med de vackra spetsarna!!
Sånt som vi scrappare älskar att hitta :)
De har ett härligt scraprum - förstår att du får en massa kreativitet där.

Kram, min vän!

Evas Pyssel sa...

Vilka spetsfynd du gjorde !!! Tur !! Och din pysselhörna ser välfylld ut (precis som min ) . Där har du alla möjligheter att skapa.
Trevlig helg. Kram Eva

Karin sa...

Hej Mona,
vilket fynd! Det är roligt att gå på loppis och allrahelst när man fyndar någonting. Kul att se din pysselvrå, visst är det skönt att ha ett eget ställe att hålla till på. Väldigt praktiskt också att inte behöva plocka undan.
Önskar dig en skön helg!
Kram

Pernilla ~Pillan~ sa...

Vilket fynd du gjorde med spetsen! Spets kan man aldrig ha för mkt av tycker jag, det gör det lilla extra med pysselprojekten! Vilken härlig kreativ hörna du har... Ha en bra söndagkväll! Kram

Iffa ...... sa...

Hej igen Mona!
TACK, vad jättegullig du är!!!
Nu bor ju några av dessa vackra spetsar hemma hos mig =)
De andra banden var oxå superfina, vilka läckra färger....de kommer garanterat komma till användning för som du skrev, jag älskar band på mina kort =)
Stor tack för ditt fina kort oxå! Älskar ju rosa som du nog vet =) så läckert papper du använt till kortet...........och textstämpeln = så fräck text, jag tar åt mig direkt,fniss!
Tack för att du har förgyllt denna måndag för mig !
Stor kram från mig!!