fredag 6 september 2013

Födelsedagar i familjen

Hej Igen på er alla !!
Det var verkligen länge sedan jag kunde blogga för ca 4 veckor sen hade vi ett åsknedslag i vår telefon men som tur var så hade jag dragit ut till modemet, men båda telefonerna gick åt helskotta. efter det så har internetet varit så långsamt bara att göra en komentar i någons blogg har tagit mig 20 min och då har man hunnit bli ganska så frustrerad. efter åtskilliga samtal med min operatör och två nya modem senare så kom vi fram till att det måste vara något fel på jacket och mycket riktigt så när jag skruvade itu jacket så var det alldeles svart. Så det var bara i med ett nytt och vips så har vi ett internet som är mycket snabbare än tidigare. det konstiga är ju att både telefon och datan har ju ändå fungerat om än långsamt men allt ska man ju inte förstå. Så det är därför jag har varit ganska så frånvarande den sista tiden.
I dag tänkte jag visa två födelsedagskort ett till min sambo och ett till vår liten som bor här nu.
De fyllde år med en veckas mellanrum i Juni men det har inte blivit av att jag har bloggat dem
så här kommer lite bilder
Ja jag bara låter bilderna tala för sig själv

Insida och baksida


Här har jag liftat mig själv lite grann något liknande blev det till min farbror som fyllde 80 tidigare i sommras så här fick jag användnig av lite spillbitar


En enkel insida och lika enkel baksida

Ja sen var det inte mer för idag jag hade att bjuda på hoppas på att min egen skaparlust snart infinner sig så att jag har något nytt att bjuda på

Ha nu en riktigt skön helg allihopa

Många Kramar Mona

12 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Först vill jag säga att jag älskar ditt höstfoto överst i bloggen, vilket härligt!!!
Finfina kort du gjort, så fina med fina detaljer.
Hoppas du får en fin helg.

bili sa...

Snygga kort, gillar 80 års kortet. Jobbigt med tekniska problem, det ska bara fungera. Men ibland blir det något man inte kan klara av, men kul att se dej tillbaka :) Önskar dej en trevlig helg. kram bibbi

Marita vs snojbi sa...

Underbart fina kort

Trevlig helg

Evas Pyssel sa...

Så vackra kort du har gjort. Du har dekorerat det första så fint inuti också.Din farbrors kort är helläckert med de stora röda rosorna kombinerat med svart och vitt. Snyggt.Tråkigt när åskan förstör. Vi har dragit ut sladdar stup i ett hela sommaren för att undvika trassel.
Kram Eva

Iffa ...... sa...

Hej!
Nämen vilken otur ni haft.......och vad ni fått hålla på innan ni hittat felet.....ja dessa tekniska prylar och sladdar och allt som är till det =) Härligt att få det att fungera som det skall igen nu då, för visst blir man beroende av detta att det skall fungera.
Åh, så fint kortet till liten var, lycklig liten att få ett sånt fint kort av dig på sin dag. Du har förgyllt många små med dina fina kort som de får när de är hos dig = så fint minne för dem att ha!
Kramiz

Pernilla ~Pillan~ sa...

Va skönt att du fått ordning på "nätet" . När det krånglar kan man ju bli tokig! (I-landsproblem men ändå) jättefina kort du gjort med så olika stil också så det passar de båda... Nä nu ska jag återgå till att göra beställningskort. Kram Pillan

Anneli sa...

Sååå fina kort du har gjort...

Vore roligt om du ville var med i julkortstävlingen jag har min blogg. I potten ligger 3st presentkort till PY Hobby butiken. 1:a 300kr, 2:a 200kr, 3:e 100kr …Vinnaren utses av oss på PY Hobby!
Tävlingen pågår hela september, välkommen till min blogg läsa mer om …Kraaaaam Anneli

Stephi sa...

stackars er med åskan...usch va trist.
Vilket gulligt flickkort, så charmigt.
Rolands kort ogillar jag.
Kram och ha en fin helg.

Stephi sa...

haha...tok gillar ska det stå

Cornelia sa...

Två snygga kort har du gjort!

Och det där med åska är inget vidare. Vi hade ett rejält nerslag häromåret, då modemet brann(!) Sotigt eldmärke blev det på skrivbordet och allt gick såklart sönder. UTOM datorerna, som av nån konstig anledning klarade sej. Fantastiskt!

Ha det bra i hösten... eller... mamma säger att ni fortfarande har sommar där i trakterna?!

Kram!

Anna sa...

Hej Mona!
Tack för dina fina kommentarer hos mig :) Sorry att jag int varit förbi på ett tag har haft jätteproblem med min webläsare vilket gjorde det svårt för mig både att blogga o att lämna kommentarer....men nu är det fixat och jag hoppas kunna titta in oftare på allt fint du gör :)
Kramis

Karin sa...

Hej Mona!
Hoppas allt är bra med dig och att kreativiteten återvändt!
Vad trist (och läskigt) med åsknedslag. Vi har inte haft några åskväder alls den här sommaren, knappt nåt regn heller.
Jag vill tacka dig så mycket för dina alltid så fina kommenatrer hos mig, dom gör mig glad :)
Ha en skön höstvecka!
Kram Karin