torsdag 30 januari 2014

Altrad skrivbok

Hej på er !!

Nu var det verkligen länge sedan jag tog mig tid att blogga men det har inte direkt funnits någonting att blogga om. Men så gjorde jag en skrivbok till vår handledare som tack för bra handledning under året som gott. Boken blev i rosa för jag tyckte att det skulle passa henne perfekt och där prickade jag helt rätt.

Så här kommer det några bilder på den 
Prima Doll på en skrivbok från Ikea 
och en hel del band i ringpärmen 

Rosa klänning med massor av glitter bling till halsband hårband skärp och i skospännet
En bit punchinella beströdd med stjärnor passande en stjärna att gå på .
Nätblommor med bling i och bokstäverna blev embossade 

Ja jag har inte inte gjort så mycket mer än det på pysselbordet men jag har istället tagit mig tid att sitta och mysa i vårt nya vardagsrum, soffan har kommit och TV är uppe så där sitter jag nu och stickar om kvällarna så jag knappt kommer i säng. Vi har lite småpyssel kvar men när det är helt klart så ska jag fota lite grann 

Förresten kan ni fatta att Januari snart är slut och att det snart är Alla hjärtans dag  och inga kort är gjorda jag får ju fler och fler att skicka till för vart år som går. Detta kom jag på idag så då kände jag jag mig lite stressad, men det löser sig säkert..

Ha det nu så gott och sköt om er i vinterkylan

Många Kramar Mona

7 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Vilken jätteläcker skrivbok och vilken bra present. Gissar att det blev succé. Visst är det så att man får ge sig tid att mysa och ta det lugnt. Viktigt .
Ha det gott. Kram Eva

Iffa ...... sa...

Godmorgon!
Vilken snygg bok du altrat, jag gillar oxå att sätta band i kanten för det blir så snyggt!
Superläcker stämpel du satt fram å så läcker färg på klänningen!!
Härligt att rummet börjar bli klart, förstår att du vill sitta där å njuta för det e så kul att förnya sitt hem :) ser fram emot lite bilder!!
Hoppas allt är bra med dig <3
Ha en mysig å fin helg!
Kram iffa

Cornelia sa...

Jättefin bok till handledaren!

Ser fram emot en titt i ert vardagsrum, minsann! Det blev säkert hur fint som helst, som ni har jobbat.

Ha en fin helg!

Ulla sa...

Så trevligt med en bok till handledaren, så fin den blev jag altrade också en dagbok till min svärfar som bor på ett demensboende som en lite hjälp för oss alla.
Kram Ulla

Iffa ...... sa...

Hej!
Tack supergoa och snälla du för det fina kortet jag fick igår. Så glad jag blev och dina ord i kortet värmde jättemycket <3
Igår hade jag en heldag med dottern, vi var i Göteborg och shoppade och avslutade dagen med genrepet på melodifestivalen på Scandinavium :)
Att sedan komma hem och se ditt kort = blev såååå glad!
Ha en underbar helg!!!
Stor kram!

Pernilla ~Pillan~ sa...

Vilken läcker bok! Kul att få en så personlig bok. Det är inte alltid lätt att hinna med att göra kort till olika tillfällen, men tänk va härligt att ha så pass många man vill uppvakta på Alla ❤ dag. Kram

Mysans boktips sa...

Vad vacker!

Super present :)

Släng in en komentar på mysans boktips! ;)