onsdag 14 november 2012

Lite julkort

Hej på er alla  !
Tänkte bara visa lite julkort  som hunnit bli färdiga, jag fick som jag berättade i förra inlägget en stor beställninng på julkort nästan 50 stycken. Den ena beställningen på 30 har jag levererat sen ringde damen i fråga igen några dagar senare och ville ha 15 till ... pust kunde inte riktigt säga nej men när ska jag hinna göra mina egna kort hoppas det löser sig och att man kan trolla fram lite extra tid :) Men här kommer julkort i långa rader .Jag har jobbat med korten två och två men inte dekorerat de på samma sätt så varje kort har bivit unikt ungefär som här ovan med de blåa korten.  Hoppas nu att fantasin inte tryter inna mina egna är klara.
Ha det så gott får nu fortsätta i tomteverkstaden en stund till
Kramar Mona

6 kommentarer:

bili sa...

Så många fina kort, förstår att du blir lite stressad. Tycker att du fått en bra blandning på korten. Ha det bra o ta det lugnt :)
kram bibbi

Anneli sa...

Åh så underbara julkort du har gjort. Dom sista blev mina favoriter du satt blommorna så snyggt. Kram Anneli

Iffa ...... sa...

Vilket härligt gäng med julkort du visar idag!!
Som jag skrivit förut, jag är djupt imponerad över att du tog dig an den MEGA-beställningen =)
Mycket smart att jobba med dom 2 och 2. Jag tycker verkligen du lyckats göra alla julkorten unika och olika vilket är en bra bedrift med tanke på antalet =)
Jag ser fram emot att få titta på nästa laddning julkort =)

Kram från mig!

Evas Pyssel sa...

Du milde tid vad julkort du gjort. Roligt med beställningar, men var glad att inte alla kort skulle se likadana ut.Gjorde 60inbjudningskort en gång.....lite jobbigt !!! Superfina julkort vart och ett på sitt vis.
Kram Eva

Ulla sa...

Så många fina julkort du skapat trevligt att det är samma modell med annorlunda dekorerat.
Hoppas allt är bra med dig.
Kram Ulla

Lisan sa...

ojojoj så duktig du är. Mina julkort hamnade i skymmundan. Ska stå på vår julskylting på söndag med mosstomtar, mosshjärtan, adventsljusfat, julpostlådor mm
Får ta tag i julkorten sen. Har du plockat mossa till tomte ännu?
Lovar göra inlägg med foto strax i bloggen och visa. Kramis Lisan