torsdag 13 juni 2013

Studentkort * 2

Hej på er Alla !!
Nu var det länge sen jag bloggade men det betyder inte att jag har suttit sysslolös utan det har varit full fart vid pysselbordet, och sena kvällar har det blivit. Det värsta med att ha många beställningar är att man inte hinner hälsa på er andra och se alla era fina alster. Men nu när allt är klart och det är skolavslutning i morgon så ska väl även jag hinna sitta lite mer vid datan.
Idag bjuder jag på två stycken studentkort det ena en beställning och den andra en väska till min brorson som tog studenten förra veckan.
Här kommer nu en hel del bilder så håll till godo.
Jaha detta studentkortet gick i blått, vitt och lila kanske inte de mest traditionella studentfärgerna men det här blev jag själv riktigt nöjd med Maja designs papper och en nyinköpt MS kantstans som jag gillar skarpt. Bokstäverna distressade i lila och glossy accent på, loppisspetsar och metallhörn. 


På denna vikningen blev det tre insidor, Jag hade turen att få tag i den underbara Grattisdiesen från ROX innan dentog slut igen färgade in den också i lila men den fick glittrig lila stickles på sig. Stämplat lite kloka ord att ta med sig på vägen . Kransen som jag har stäplat i skrivrutan kommer från ett stämpelset från Reprint en ranka som jag böjde till lite på acrylblocket innan jag stämplade det blev så himla fint tyckte jag.


Blommor och blad i massor och en liten silversandalett


En enkel baksida
Beställaren var supernöjd och tyckte det var det vackrase kort hon sett
Det är så roligt när det blir uppskattat det kan man leva på ett bra tag.


Den här resväskan blev inte heller så traditionellsenlig i sina färger Svart vitt och limegrönt blev så snyggt ihop. Här har jag gjort ett alster utan en endaste blomma och det är ju inte riktigt likt mig  :)) Papper från Canvas Corp Black & Ivory  Compass
Kugghjul från Rox i mitten kapsyler med kugghjulen i clear embossat och lite svart pullver i det Samma bokstäver somm det förra kortet  fast här har jag lyckats med att vända på N:et i student och det såg jag inte förrän härom dagen när jag tittade på korten ( som det kan bli hi hi )

Spelkort domminobrickor och en kompassros charm de fina hörnen tipsade Iffa om för ett tag sen superlätta att göra och hur fint som helst


Baksidan Remmarna embossade i en folder och sen har jag strukit med silverdynan på upphöjningarna


Insidan med lite kloka ord och här blevdet lite blå/gult iallafall


En pytteliten korg med pyttesmå glasflaskor fyllda med sprit (hoppas att detta ine anses som lagning  :))  )En spiral med en hoprullad sedel blev presenten. Och vår present var den första som öppnades
och den uppskattades mycket 


Ja det var det hela
Önskar alla en skön helg och hoppas att regnet upphör i morgon när det är många som tar studenten

Många Kramar Mona


7 kommentarer:

bili sa...

Så fint studentkort o resväskadugjort, mycket arbete på dom. Förstår att resväskan blev uppskattad, riktigt snygg. Önskar dej en trevlig helg. kram bibbi

Anna sa...

OJojoj såå mycket fint!!!! Rolig idé med flaskorna i väskan.
Fina kombinationer av papper och dekorationer!!
Kramis

Susy sa...

Så mycket fint du gör!

Önskar dig en härlig sommar!

KRAM SUSY

Elisabet sa...

Vilka väldigt fina och välarbetade studentkort du gjort! Speciellt det översta blev jag väldigt förtjust i.
Stor kram till dig!

Stephi sa...

wow vilka snygga kort, de kommer bli så glada. Roligt med flaskorna..ler.
Du undrade om skansen, den runda. Det är en sån där rund som man kan välja storlek på, från MS. Jag har köpt min på Scraplagret. Till basplattan ingår en söt och denna köpte jag till.
Nu åker familjen på semester så jag önskar dig ett fint juni. kram

Ulla sa...

Så de var lite annorlunda färger men så otroligt snygga varför skall det var traditionsenligt alltid. Gillar väskorna jättemycket.
Kram Ulla

Cornelia sa...

Härliga studentkort/väska!

Fastnade alldeles speciellt för de små flaskorna, att nyttjas i nödfall *S* Kul och snyggt på samma gång!

Ha en fortsatt skön helg!