fredag 7 december 2012

Julask

Hej på er !
Tänkte bara visa någonting annat än Julkort här den här smällkaramellen gjorde jag innan julkortshysterin infann sig i det här huset, har snart klarat av alla mina egna kort också men väntar med att visa dem tills alla är klara mallen har jag hittat på Iffas blogg och den passar perfekt till en After Eight ask
Här kommer lite bilder


Enkelt dekorerad och med en adress etikett från ROX Stamp
Äntligen äntligen har jag fått en liten hörna att ha mitt pyssel i och här syns mitt skrivbord litegrann
Jag kommer att visa lite bilder senare när jag har fått det riktigt i ordning.
Men det har varit guld värt att slippa plocka undan från köksbodet varje kväll.
Nu kallar sängen det blir väl till att skotta snö i morgon med misstänker jag
Ha en underbar andra advent
Kramar Mona



8 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Hej!
Men vad fin och snygg denna blev!! Det var bra längesedan jag gjorde en sådan här =)
Vilket fint papper du använt, ibland skall man inte ha för mycket dekorationer så att man gömmer snygga papper tycker jag. Du har dekorerat alldeles lagom och vad fin den etiketten var!!

Åh, vad kul att du fått dig en liten pysselplats, jag förstår precis hur glad du är över denna =)
Så härligt att bara kunna låta allt ligga och gå och dutta lite då och då och resten av hemmet får fungera till vad det är tänkt för,hihi.
Ska bli kul att se bild på ditt nya lilla favoritställe sedan!

Ja, snö har vi ju fått så det räcker nu tycker jag. Hoppas det inte snöat för mycket inatt utan att du kan ägna dig åt ditt pyssel istället. De varna igår på vädret dock att det skulle bli klass 2-varning och massa mer snö och blåst natten till måndag.....undra om man kommer till jobbet då. Ja,ja...inte mycket man kan göra åt det, får kanske en semesterdag helt så där oplanerat istället och kan pyssla =)
Kram på dig!

Elisabet sa...

Supersnyggt!!! Kommer att bli en uppskattad present!

Kram på dig.

Lotta sa...

Så snygg!!
Och så många fina julkorten du hunnit med!!! Och så är det inte ens dig själv.

Tack för kommentaren i min blogg. Gillar också korten med cardstocken som bas bäst. Dock är det inte alltid man hinner arbeta så länge med alla kort...
Har gjort ett par kort i samma modell, de blir så varierande beroende på pappret.
Ha en skön 2:a advent.
Kram

Ulla sa...

Så fin smällkaramell snygg text. Förstår att det är skönt nu och fått en plats att vara på har själv inte haft någonstans att vara på utan har haft storarummsbortet men hur roligt att ha det så alltid uppställt men i somras köpte vi ett bord på Ikea så nu har jag det i vårt gästrum men får ändå plocka undan då vi har gäster här hemma. Men bättre än innan.
Kram Ulla

Evas Pyssel sa...

Den var riktigt fin och så roligt med en ny modell. Man vill ju gärna göra roliga julklappspaket. Detta är verkligen ett bra tips.
Tack för det !!
Kram Eva

Anneli sa...

Wow vilken smällkaramell så fint du har fått ihop allt.Ha en skön a:a advent Kram Anneli

bili sa...

Så snygg presentförpackning, snyggt dekorerad och fina rosetter :) Dom här fp är så trevligt att ge och så kul att göra. Blir nog en sån hos mej också, i år igen. Å visst är det skönt med en egen hörna för pysslet. Jag har ju ett eget rum, så jag har det kanske för bra. Önskar dej en fortsatt trevlig 2:a advent o tack för fina kommenterer i min blogg.
kram bibbi

Cornelia sa...

Jag fortsätter neråt i din blogg och kommenterar allt fint du gjort! Den här är ju också superläcker!

Nu är det nästan julafton och jag hoppas att den blir precis som du vill ha den med god mat, umgänge som du önskar och kanske en o annan fin klapp också!

God Jul!