fredag 16 december 2011

Små askar

Hej Igen
Ibland går det väldigt lång tid mellan inläggen men jag ville så gärna visa mina små askar
som jag har gjort till en arbetskamrat hennes dotter ska få dem i julklapp.
Jag tänkte även skicka iväg dem till Pysseltagens december utmaning där temat var dekorationer.
De här askarna  är igentligen ett par snusdosor i plåt och med mycket liten fantasi kan man tänka sig dem med ett band fastklistrat så hade det blivit två fina julgranskulor eller hur?

den ena asken målad med svart ackryl färg och den andra röd


Den svarta har jag stämplat med silver och sedan klarembossat den runt om har jag klistrat fast blå och turkosa små pärlor  silver/embossad kant runt locket och ett turkost organzaband till sist så satte jag rikligt med glossy accent över pärlorna för att de inte ska lossna

På den röda har jag gått till väga på ungefär samma sätt förutom att jag använde en 3D färg runt kanten för att få en ogämn yta däe målade jag med gultfärg på toppana och sen klistrade jag fast små glaspärlor i rött-guld och klart. Jag stansade ut tjejens initsialer och embossade dem i guld glossy accent över pärlorna och ett guldband runt locket2 kommentarer:

Karin sa...

Hej Mona, jättefina små askar, vilket jobb med alla små stenar. Många fina julkort har du gjort också! Tack för ditt beröm hos mig, det är så roligt att få feedback och att inspirera andra pysslare.
Ha en trevlig kväll!

Lena sa...

Vilka söta små askar du har gjort. Massor med jobb med alla pärlor förstår jag. Tack för rara ord inne hos mig. Ja, det är en lång och hemsk kamp mot FK man får ha nu för tiden. Men nu är det över,puh! Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År. La till mig som följare med. Kram Lena