fredag 23 augusti 2013

Ett Examenskort som nästan blev bortglömt

Hej på er alla !!

Här skapas det ingenting all nu för tiden så det är tur att jag var så kreativ innan så där iallafall finns någonting att visa upp här. Det var sonen som ringde ett par dagar innan han skulle ha ett examenskort till flickvännens kompis och tyckte att det kanske morsan kunde göra, och visst gjorde hon det.Så dettänkte jag visa ikväll.

Jag åkte på en riktigt elak bacill som nästan har däckat mig nu i två veckor, man tror att nu börjar jag känna mig bättre men nästa daga så har förkylningen satt ny fart igen, men förhoppningsvis så ska den väl ge med sig.

Här kommer bilderna



Blommigt papper från Prima med massor av blommor och vimplar med namnet

Det skulle finnas en ficka till ett presentkort så det blev den här modellen där jag vikt en spellbinder
tog vara på pappersbitana som blev över från framsidan och en dies till skrivrutan som jag disstresade lite

En liten närbild på blomgruppen. Ett fyrklöver och ett par hjärtepins tyckte jag passade.
Tjejen som fick det trodde att det var kortet som var presenten och blev jätteglad för det och såg inte prentkortet i fickan, men det är kul när det blir uppskattat.

Vi har de sista 2-3 veckorna haft problem med vårt bredband, allting tar så fruktansvärt lång tid och rätt vad det är så har man blivit nerkopplad det är nästan som när man satt med de gamla modemen. Har ringt men det har inte blivit så mycket bättre. Därför har jag inte riktigt kunnat besökas er som jag hade önskat det tar flera minuter att få fram en sida...PUSt O Stön....

Men till nästa år så ska vi få fibernät inkopplat till oss så det ska verkligen bli skönt .

Hoppas att ni alla får en riktigt skön helg
Många Kramar Mona



9 kommentarer:

Cornelia sa...

Vilket superhärligt kort! Förstår mycket väl att tjejen kunde tro att det var själva presenten!

Låter inte kul med den där bassilusken, hoppas att det inte är just den jag har fått... för förkyld så länge som två veckor vill jag verkligen inte vara!

Har mailat dej, du genomgulliga människa!

Ha en bra helg!

Iffa ...... sa...

WOW vilket snyggt kort du gjorde = älskar det!!!
Dina små fickor till pengar är så söta...måste försöka ha på en sån framöver på något kort =)
Att få ett sånt här fint kort är verkligen en present i sig men gissar att hon blev ännu lite gladare då när det visade sig gömma en liten extra present i själva kortet,fniss.
Samma här....inget scrappande nästan så långt ögat når....ej heller hälsat på i bloggar...men skall försöka rycka upp mig nu och komma igång lite med både ock.
Ha en fin helg vännen!
kram Iffa

bili sa...

Vackert examenskort. Fina färger och snyggt papper, gillar blomdekorationen :) Även insidan är snygg. Krya på dej, för förkylning nu är ingen höjdare. kram bibbi

Evas Pyssel sa...

Vad fint det var med vimpelraden som du satte bokstäverna på. Färgerna är jätteläckra. Roligt när mottagaren uppskattade kortet så mycket.
Hoppas din dator får lite fart snart. Det är inte kul när det segar.
Kram Eva

Elisabet sa...

Ett väldigt vackert kort! Jag förstår att hon tyckte att det var själva presenten!

Kram och krya på dig// Elisabet

Cornelia sa...

Mona!

Idag har jag jobbat några timmar, trots att jag är ganska så förkyld och eländig. När jag kom hem låg det ett kuvert på bordet... det hade kommit med posten.

Tack, allra allra sötaste goa du!!! Jag blev så jätteglad för allt du skickade. Ett superfint kort hade du gjort också och det värmer verkligen!

Jag har bloggat lite här, i min andra blogg (vardagsbloggen): http://raggsockababbel.blogspot.se/2013/08/i-brevladan.html

Tack så väldigt väldigt mycket!!!!!

Ulla sa...

Så fint kort gillar det mycket härlig vikning och ett litet fack att stoppa någonting i härliga färger
Kram Ulla

Stephi sa...

vilket fint kort!
Och så vackert du målat tagen med fågeln.
Nu har jag blivit följare för jag glömmer att titta annars.Det är så bra att du besöker mig för jag påminns.
Sedan blir jag alltid så glad över dina fina personliga meddelanden. Stor kram och trevlig helg

Karin sa...

Hej Mona!
Hoppas bacillen försvunnit och att du mår bättre nu! Jag har hamnat i nån slags bloggkoma och orkar knappt slå på datorn hemma. Kanske för att det använda så intensivt på jobbet. Men jag pysslar desto mer. Och det ser jag att du också har gjort! Så mycket fint, din tavla, Prima doll korten och det här examenskortet! Och lilla strandkillen var ju för söt! Förstår att du saknar honom. Ha en fin lördag så hoppas jag vi hörs snart igen, kram Karin.